top of page
  • lampinenar

Kaukaa haettua

Kirjoitin syyskuussa opiskelusta ja vertaisista. Postauksen lopussa mainitsin, että opiskeluporukkamme innostui sarjakuvan piirtämisestä ja sarjakuvan mahdollisuuksista tarinan kerronnassa (kiitos mahtavan opettajamme Tuula Mäkelän).Päätimme koota voimamme (sarjakuvahurahtaneen agitaattori @terovisio massiivisen painostuksen seurauksena) ja julkaista sarjakuva kokoelman. Nimeksi kokoelma sai "Kaukaa haettua". Aiheen käsittely ja tekotapa olivat vapaat.


Helmikuussa - juuri ennen työssäoppimisjakson alkua - "Kaukaa haettua" tuli painosta ja saimme käsiimme upeasti taitetun ja monipuolisen kokonaisuuden. Tähän kokonaisuuteen pääset tutustumaan https://issuu.com/kaukaahaettua/docs/kaukaa_haettua


Näin jälkeenpäinkin katsottuna mahtava projekti, hieno kokonaisuus ja jälleen kerran olen valtavan iloinen, että satuin osumaan juuri tähän meidän vuosikurssille. Kiitos tyypit. Ikaalisten käsi- ja taideteollisuus oppilaitos oli projektissa mahtavasti mukana.


Painokset jaettiin ympäri Pirkanmaata ja toivattavasti ovat löytäneet oman paikkansa.

Eilen Hyllyy -blogi julkaisi arvionsa tästä puristuksesta. 60/100 ! Ei huono, sanoisi Jorma. Koko arvio on luettavissa https://hyllyy.wordpress.com/2021/03/31/arvio-kaukaa-haettua-antologia-on-ehka-enemmankin-katalogi/#more-6660



Tässä oma kolmisivuinen tarinani. Se on yksinkertainen, klassinen tarina erilaisuudesta, ennakkoluuloista ja ystävyydestä. Ja koska tarina on minun, siinä on mukana tunteiden kirjo - kipeästä kaipauksesta luottamukseen.

48 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page